За Нас

НАЙС ПРИНТ ООД е създадена през 2008 година с основна дейност в рекламата и рекламният печат. Дейността ни е свързана с проектирането и създаването на различни типове рекламни материали. С почти 10 години опит в рекламата и повече от 10 години опит в ситопечата, Найс Принт залага на качествени материали за качествено изготвени продукти или проекти.

Фирмата разполага с приемен офис в централна градска част и печатница в индустриална зона. В приемният офис можете да поръчате необходимите Ви рекламни материали или консумативи, а в печатницата ние реализираме вашите проекти и идеи. Фирмата цени висок професионализъм и прецизност за реализиране на проектите си, но също така и отдаденост към занаята. В случай, че нещо не е по възможностите ни, ние можем да Ви препоръчаме колега, който да ви помогне! За нас е по-важно да останете доволни от работата ни и да ни препоръчате на Ваши приятели!

Текстилен печат

Най-популярен и достъпен начин за декорация на различни тъкани и материи е директният текстилен печат.Неговата ниска себестойност го прави гъвкав и му позволява да е рационален както за малки тиражи, така и за продължителни печатни серии.Технологията на ситопечата датира от дълбока древност и в своята същност не е променена и до днес. Усъвършенстват се консумативите, разширява се спектърът на безвредните и екологично чистите мастила и т.н. Чрез директен ситопечат най-често се декорират работни облекла, тениски, шапки, платнени торби, сакове, чадъри и други;

като те могат да бъдат както готови, така и разкроени предварително на части. За трудни за печат материи или готови сглобени дрехи понякога се използва ситотрансферен печат. Найс Принт разполага с две въртележки /карусел/ за директен текстилен ситопечат, флаш и тунелна сушилня за окончателно фиксиране на отпечатъка. Оборудването на печатницана ни позволява да отпечатваме както едноцветни надписи, така и пълноцветни отпечатъци.

Услуги

Дизайн

Фирмен дизайн, Графичен дизайн, Лого дизайн, Опаковъчен дизайн, Предпечатна подготовка.

Печат

Ситопечат, Трансферен Печат, Дигитален печат, Сублимационен печат, Цилиндричен ситопечат, Филм печат, Винил-стикер печат, Сувенирен печат.

Монтаж

Вътрешна реклама, Външна реклама, Авто реклама.

Ръчно направени

По запитване – обемни букви, сватбени орнаменти и други.

Ние можем да изработим за вас

поздравителни картички, визитни картички, тениски, шапки, работно облекло и друг промоционален текстил, всякакви видове печатни материали /брошури, каталози, дипляни, флаери, плакати, фактури, бордера, формуляри, кубчета листи и т.н./, папки- кожени и картонени, хартиени торбички, промишлен печат на кутии, лицеви панели и др., трансферен печат, табели, билбордове, оформление на външни витрини, рекламни стикери върху автомобили, обемни стикери,купи и медали, луксозни визитки, пликове, бланки, чаши и други.

ПРОЕКТИ

Ние подготвихме портфолио с избрани примери от нашата работа.